Algemene informatie E-mail

reparatie.png

Snelle service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij lekke matrassen streven wij ernaar u nog dezelfde dag van dienst te zijn of anders binnen twee werkdagen.


Lees meer...
 
Lekkage Waterbed E-mail
lekage.png Aqua-Move repareert liefst nog dezelfde dag. Wij zijn waterbeddenspecialist sinds 1987 en durven rustig te stellen dat wij een maximale toegevoegde waarde hebben! Er is geen betere...
Lees meer...
 
Waterbed Verwarmingselement E-mail
verwarming.png

Waterbedverwarming is onontbeerlijk voor een behaaglijke en goede nachtrust. Zonder verwarming raakt uw lichaam onderkoeld. Ook al heeft u als kind altijd uw bordje braaf leeggegeten, dit trekt u echt niet! Het instellen van de juiste temperatuur blijft natuurlijk een persoonlijke zaak. Maak het niet te warm in bed. U gaat onnodig veel transpireren wat tot permanent vochtige lakens en onderdeken kan leiden (zwarte kleur, schimmels).

Lees meer...
 
Waterbed Veiligheidsvoering E-mail
hoes.png De veiligheidsvoering is een heel belangrijk onderdeel van uw waterbed. Hij voorkomt in geval van lekkage dat het water uit de matras het bed kan verlaten.

Deze voering wil nog wel eens naar beneden schuiven en dan vooral op de lange zijde van het bed. U begrijpt dat wanneer hij daar op de bodem ligt het zijn functie verliest en het water ongehinderd de vloer op kan stromen.

Lees meer...
 
Waterbed Onderdeken E-mail
tijk.pngAlle onderdekens zijn uit voorraad direkt leverbaar Wij verkopen sinds vele jaren tijken van Frankenstolz uit Duitsland. Intussen hebben honderden mensen deze onderdeken naar volle tevredenheid in gebruik.
Wat maakt deze tijk zo goed?
Allereerst door de samenstelling waarbij u verzekert bent van een droog slaapklimaat. Natuurlijk moet het bovenblad niet te dun zijn maar weet u, het mag ook niet te dik zijn! Het lijkt gek dat een deken te dik kan zijn maar in de praktijk blijkt in dat geval dat het vocht in de deken opgesloten raakt en de boel kan gaan schimmelen! U heeft dus een deken nodig met de juiste dikte!
Het is in de praktijk gebleken dat de onderdekens van Frankenstolz de JUISTE dikte hebben dus als u zekerheid wilt bent u aan het juiste adres.
 
De onderdeken of te wel tijk vergt speciale aandacht en zorg: zodra u ziet dat de onderkant van deze deken (die rechtstreeks op de watermatras ligt) donker wordt dit betekent dat er onvoldoende is gelucht en geventileerd en het vocht (zweet) niet weg kan. Het ziet er hetzelfde uit alsof het "weer" erin zit. U dient hem in dat geval afhankelijk van de wasvoorschriften te wassen of te laten stomen. Licht zal hij er niet meer van worden maar wel schoon en dat is toch waar het om gaat.
Lees meer...
 
Stankvorming door bedorven water E-mail

stank.png Mocht het water in de watermatras "bederven" dan is er een probleem ontstaan waar u echt niet omheen zult kunnen. Hoe eerder het wordt aangepakt hoe beter. De stank zal al heel snel ondraaglijk zijn en zelfs al staat uw waterbed boven, zodra u via de voordeur beneden uw huis betreedt zal er een "putjeslucht" hangen. Boven gekomen zal de stank op de slaapkamer u binnen 1 seconde overtuigen van de noodzaak maatregelen te nemen.

Lees meer...